;

ARKI+ bord

Leveres i nesten 40 forskjellige størrelser og konfigurasjoner inkl. integrerte avlastningsbord. Treinnleggene i benene kan velges i samme farge som den valgte bordplate eller i en kontrafarge. Alle bord har integrerte kabelbakker.

ARKI+ - elektrisk høydejusterbare bord med integrerete avlastningsbord. Hele arbeidsplassen justeres i høyden ved bruk av kun et betjeningspanel.


Hovedbordet kan leveres i lengder fra 160 til 200 cm. Avlastningsbord inkl. hovedbord vil altid måle 200 cm i lengden/dybden.

Det viste bord har bordplate i antracit laminat. Reolene i bakgrunnen er fra ARKI+ serien.

Bord med bordplater i antracit laminat.

Bord og tilhørende arkivering i ahorn finér med kontrastfarge i antracit. Der vil ikke være en visuel forskjell på bordene om man anvender bord i fast, manuell eller elektrisk høydejuster versjon i samme kontormiljø. (bortsett fra evt. ledning til gulv)

Sitte/ståbord med MDF bordplate i hvit laminat og hvitlakerte treinnlegg i hvert ben. ARKI+ arkiveringen i bakgrunnen gir mulighet til å kombinere flere fargekombinasjoner i det samme produkt.

ARKI+ bordet her vist med innleggene i benene vist i kontrafarge til den valgte bordplade for at gjengi sammenhengen til den valgte arkivering fra ARKI+ serien. De viste stole er model ZIP.