COVER

Arkiveringsmodulene kan lett gjøres om til også å fungere som skranker med påmontering av løse skranketopper i enten antracit eller sorte linoleums topper inkl. en smal veskehylle i herdet glass.

En måte å lede de besøkende til første kontaktpunkt er anvendelse av front plate med skrå fronter mellom de rektangulære arkiveringsmoduler. De skrå frontplatene har på brukersiden integrert arkivering med 9 rom beregnet til bl.a. brevordnere og lign. Front platen kan leveres med eller uten frontmontert veskehylle i herdet glass.

Alle moduler med innebyggede hyller til arkivering kan leveres med eller uten skyvdedører. Skyvedørene kan leveres med eller uten lås.

Integrasjon av sitte/stå bord i skranken. Den påmonterede front virker dels som et naturligt punkt for kunden, dels gir det en øket arbeidsflate og ikke minst gir det ergonomisk en bedre løsning for medarbeidere bak skrivebordet, idet front disken samtidig minsker avstanden mellom skrivebord og kunde.

Bruk evt. mer enn en finish i skrankeoppbyggingen. Ved anvendelse av f.eks hvit laminat på modulet, som man ønsker skal være første kontaktpunkt til kunden, leder man naturligt trafikken. COVER leveres i farverne bøk, ahorn, antracit og hvit 3D laminat.