ARKI+

ARKI+ skyvedørsskap 
Skapene leveres i to høyder til henholdsvis to eller tre ringpermer i høyden. Skyvedørene kan leveres med eller uden lås, og hele skapet kan settes på enten tresokkel eller hjul. Mulighet for arkivrammer til montering inne i skapene. Som det øvrige ARKI+ program kan skapene av både praktisk og akustiske hensyn leveres med lydisolerende oppslagstavler montert på bakbekledningen.

ARKI+ Jalousiskap 
Jalousiskap i tre høyder og to bredder. Kan leveres montert med tresokkel, stålben eller hjul - alt etter valg av størrelse på skap. Videre har enkelte modeller mulighet for veggmontering. Alle skap er montert med lås i jalousidøren. Mulighet for montering av arkivrammer eller plastbakke uttrekssett i alle skap.

ARKI+ caddy 
Den personlige arkivering til medarbeideren, som kankje er på kontoret få dager i løpet av uken eller måneden. Kan indrettes med plast brevbakker og arkivramme. I bakgrunnen kan man se de personlige caddyer til medarbeidere, som ikke er tilstede, parkeret.

Lydabsorberende bakbekledninger/ oppslagstavler 
Alle arkiveringsmoduler fra MaxiTower, skuffekassetter til reoler og jalousiskap kan leveres med lydabsorberende bakbekledninger, som i praktiske tilfelle også kan brukes som oppslagstavler.

ARKI+ MaxiTower 
Personlig arkivering til - og ikke minst - mellom en eller flere arbeidsplasser. MaxiToweret leveres i to versjoner med henholdsvis 3 eller 6 rom i uttrekksdelen. Arkivrammer, skuffeinnsatser eller plastbakker kan leveres som tilbehør.

ARKI+ åpne reoler med tilbehør. 
Komplett serie av reoler som kan leveres i to dybder, to bredder og flere høyder. Bredt sortiment av tilbehør med alt fra postsortering, arkivering, skuffer og brevskuffer. Reolene kan kombineres i farger og finish på de enkelte deler mellom fargerne bøk, ahorn, hvit, antracit med ytterligere mulighet for valg av valnøtt på fronter og bakbekledning.

ARKI+ sidebordsreoler 
Sidebordsreoler i høyden 72 cm passende til normal skrivebordshøyde kan leveres med henholdsvis to eller fire rom. Reolene er mobile og kan innrettes med diverse skuffer og arkivrammer.